12 Foton

Projektet ”12 FOTON” är inte längre aktivt, men här kan du titta på tidigare bilder och läsa om vad projektet gick ut på.

”12 of 12” kallas ett fotoprojekt som startade 2006. Det går ut på att alla som deltar tar tolv bilder ur sitt liv den 12:e varje månad. Som en dagbok över en dag ur ens liv, med andra ord.

I cachingkretsar har hemsidan geocaching12of12.com tagit det ett steg längre genom att deltagare fotar sin cachingvardag. Cacher som besöks, event som det deltas i, tiden spenderad framför datorn, osv.

Nu tar GeoBloggen projektet till Sverige. Ta tolv bilder den 12:e varje månad. Ladda upp dem på Facebook, Flickr, Picasa, din blogg eller annan plats på nätet.

Hur deltar jag? [Projektet är inte längre aktivt, men skicka gärna in bilder ändå]

Att vara med i projektet är lätt:

  • Fota dina geocachingaktiviteter den 12:e varje månad. 12 bilder per person.
  • Ladda upp bilderna på önskad platform.
  • Skicka länken till bilderna till geobloggen@gmail.com.

Länkarna kommer sedan att samlas på denna sida för allmän beskådan.

Var ska jag ladda upp mina bilder?

Det bestämmer du själv, bara du kan skicka en länk till platsen där bilderna ligger. Har du en egen blogg kan ett blogginlägg med alla bilderna i vara en bra idé. Annars kan du lägga upp bilderna på Facebook (se bara till att albumet är inställt så att alla – inte bara dina vänner – kan se bilderna). Picasa.com och Flicr.com är två andra bra platser.

Ha kameran eller mobilen redo. Den 12:e sätter vi igång! 😀

Tidigare bilder:

Augusti:

September:

Oktober:

November:

Annons