PodCacher.com

PodCacher är en annorlunda aspekt av geocaching. Genom ljudinspelningar kan man lyssna på geocaching-program av skaparna Sonny & Sandy. Sonny & Sandy är även de som startat WWFM-trenden.

Det som är bra med PodCacher och Sonny & Sandy är att programmen är välgjorda och varierade. De läser ofta upp lyssnarmejl och tar upp saker som lyssnarna berättat om, vilket gör att det finns en hel del material. De berättar om ny teknologi, om produkter inom geocaching, etc. Ibland slinker det även med interviewer och större reportage, dock är det just dessa jag gärna skulle vilja se fler av.

Dessutom älskar de att ”ge bort” saker i tävlingar, och de flesta av oss andra älskar säkert att få dem 😀

Så om du vil ha något att lyssna på i bilen på väg till din nästa cache, om du vill hålla dig lite uppdaterad gällande nya produkter och aspekter av geocaching, eller om du helt enkelt bara älskar geocaching över huvud taget, då tycker jag du ska ta och kolla in PodCacher direkt!

www.podcacher.com

Annonser

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer. I run a podcast — The TLI Podcast, check it out on Itunes — and write on "The Longform Interviewer", www.thelongforminterviewer.com.
Det här inlägget postades i Allmänt, Föreningar & webbsidor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s