Kommande Events Våren 2009

Våren 2009 har åtminstone tre geocaching events på kommande för oss som bor nära Göteborg! För det första har vi ju den kommande upplagan av World Wide Flash Mob – WWFM V – som går av stapeln den 2:a maj. Sedan har vi det traditionella CITO-eventet. Och redan i mars, på den så kallade ”PI dagen”, hålls ett event i Partille 😀

MEN! Jag har forskat runt lite, och det ser ut som att WWFM-eventet och CITO-eventet krockar! Kan det verkligen vara möjligt? Ja, det kan det nog. Att Sonny & Sandy från PodCacher skulle ha tänkt på när CITO-dagen är och undgått att ha sitt event på samma dag är jag övertygad om. Men, om de valde datum först och dagen för CITO-eventen världen över (som ju, likt WWFM-eventen, hålls samma dag i hela världen) spikades senare är jag inte lika säker på att de som bestämde CITO-dagen tog mindre event som WWFM i betraktning.

Är det jag som missat något, eller stämmer det att dessa event krockar med varandra? Är det någon som kanske har en förklaring? Jag hoppas innerligen att det är jag som missförstått något, eller att den information jag läst varit felaktig.

Men, som tröst har vi ju som sagt ett kommande event redan om en och en halv månad: den 14:e mars är den nämligen PI-dagen! En dag till ära av talet PI. Ingabo i Partille har därför tänkt sig att ordna ett event på just denna dag, för att stärka uppmärksamheten runt talet.

Kolla in event-sidan här! Visst ses vi väl där?

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Events. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s