Månadens Cache – April 2009 (Omröstningen)

Då var det dags igen! ”Månadens Cache” är tillbaka, och det är nu dags att utse vinnaren för april månad. Kommer Millard få behålla sin plats i toppen, eller kommer en ny cacheägare överta tronen? Ja, det är upp till er…

manadens-cache-logo

Vi har precis som förra gången fem nominerade cacher, och det är nu fritt fram att rösta på just din favorit! Två av dessa cacher kvarstår från förra månaden, då de, även om de inte vann, skrapade ihop tillräckligt med röster. De övriga tre är helt nya på listan. De nominerade är, i alfabetisk ordning:

  • 270degrees, av J-annie – Fantastisk plats för fikat, med vacker utsikt och en välplacerad gömma. 
  • Fjärås Bräcka Earthcache, av Gavia – Kungsbackas enda Earthcache. Platsen skapades under istiden och cachen lär oss om den geologiska bakgrunden.
  • Hammerö Nightcache, av Jozii – En kort men spännande nattcache i flera steg.
  • Identity – The Beginning, av McB – Väl gömd och spännande cache i en stor, övergiven byggnad. Kungsbackas mest ”Urban Exploration”-orienterade cache.
  • Tribunen, av Hagbard Handfaste – Blandar det vackra och sköna havet med mer urban caching då du tar klivet ner i en… källare? Intressant ”stealth”-faktor.

Omröstningen stänger fredagen den 10. och vinnaren offentliggörs strax därefter. Priset? Ära och beröm, såklart 😛

Du kan även komma med förslag på en eller flera cacher för framtida nomineringar! Bara cachen är belägen i Kungsbacka kommun och inte ägs av dig själv är det fritt fram. Länka till cachen (cacherna) i en kommentar till det här inlägget och ge en kort förklaring till varför du tycker just den cachen/de cacherna förtjänar att nomineras.

Annonser

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer. I run a podcast — The TLI Podcast, check it out on Itunes — and write on "The Longform Interviewer", www.thelongforminterviewer.com.
Det här inlägget postades i Cacher, Tävlingar & Lekar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s