Geocachingkungsbacka.com

Att Geocaching Kungsbacka är skapad på en gratisplattform (WordPress) är ju knappast någon hemlighet. Men i mitt försvar är WordPress betydligt bättre än t.ex. blogg.se eller blogger.com, och jag tycker ändå att jag lyckats designa sidan ganska bra, med tanke på att utbudet av utseenden är begränsat och att jag varken kan eller vill sitta och pilla med koder.

Men det finns en del nackdelar. Adressen http://www.geocachingkungsbacka.wordpress.com är t.ex. väldigt jobbig. Den är lång, krånglig och ser inte särskilt proffsig ut. Men nu är det fixat!

Hemsidan har nu blivit http://www.geocachingkungsbacka.com. Just det, inget .wordpress i det hela 😀 Tyvärr blev det krångligare om det skulle vara .se, vilket ju hade varit det bästa, men har inget emot .com heller.

Dessutom har jag utökat hemsidans uppladdningskapacitet från 3GB till 8GB. Detta är mer än tillräckligt för bilder, vidoklipp, ljudfiler, m.m. Och ljudfiler ja. I samband med denna uppgradering kan ljudfiler nu laddas upp direkt till sidan, utan att jag skulle behöva använda mig av något utomstående (vilket ju också hade funkat, men ändå). Och självklart var jag tvungen att testa detta, så ni kan nu hitta en smått pinsam ljudinspelning på hemsidans huvudsida.

För övrigt har jag utökat ”Om skribenten” med lite frågor och svar, och som vanligt sett till att sidomenyn hålls fräsch med nytt material.

På att-göra listan står uppdatering av cacher i Kungsbacka-sidan och event-sidan, som jag måste erkänna att jag varit lite lat med på senaste tiden, men det kommer.

Förslag eller åsikter? Lämna som vanligt en kommentar!

Håll till godo 😀

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i GeoBloggen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Geocachingkungsbacka.com

  1. Pingback: Ur Arkivet #5 – April 09 « GeoBloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s