Vattencaching i Göteborg

Idag blev det en tur till Göteborg tillsammans med TimTimGO. Sökta cacher: 3. Hittade cacher: 1. (För TimTim: fyra sökta och två hittade). Huvudmålet: den nya cachen Go with the flow, av McB’ och FalkeX. Kajaken fick följa med, då det är fråga om en cache med hög terränggrad: en 5/5:a!

Det blev en hel del tunnelpaddlande, men cachen hittades aldrig trots grundigt sökande. Dagens höjdare var att följa ån lite till ännu en tunnel en bit bort: extremt lågt i tak, mörkt, och med spårvagnar bullrandes ovanför. Taket blev dock för lågt för att ta sig hela vägen, men runt 100 meter in under Göteborgs gator kom vi.

Efter att inte ha hittat Go with the flow blev det ett försök på en annan cattencache, som kräver någon form av båt för att logga: Electronic Mystery, av sm6xvy. Här har jag varit förr, tillsammans med Blaufish, men då var det mörkt och vi var utan båt. Idag var det lättare att leta, men trots ännu ett grundigt sökande blev det ännu en DNF. Jaja.

Efter att ha packat ihop kajaken loggade TimTim en enkel cache i närheten som jag redan hade tagit, och slutligen loggade vi en lika enkel cache utanför SVT-huset. Så vi gick inte hem helt lottlösa. Och om inget annat fick vi ju en riktigt rolig upplevelse!

Bilder:

Annonser

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer. I run a podcast — The TLI Podcast, check it out on Itunes — and write on "The Longform Interviewer", www.thelongforminterviewer.com.
Det här inlägget postades i Bilder, Reseberättelser. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vattencaching i Göteborg

  1. Ping: Kajaktur: under Göteborg! « JZ Blogger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s