Månadens Cache, Maj 2009 – Vinnaren

Oj, det blev en sen presentation av maj månads vinnare, men nu är den äntligen här!

Omröstningen är avslutad, och vinnaren är:

Identity – The Beginning, av McB

Grattis 😀

Det blev under omröstingen oavgjort denna gång och det stod mellan Identity och Down Under Kungsbacka. Den avgörande rösten föll därför på mig, och då jag vet att Down Under Kungsbacka kommer få fler chanser medan Identity skulle åka ut helt om det inte blev en vinst denna gång bestämde jag mig för urbancachingen framför vattenvandringen 😛

På andraplats kom därför Down Under Kungsbacka av TimTimGO, och på tredjeplats hittar vi J-annies vackra 270degrees. Röstlösa denna gång blev tyvärr Skårsjö Multi av Sanoj och min egen Hammerö Nightcache. De två sistnämnda blir därför helt utestängda från kommande månads omröstning, såvida ingen åternominerar dem genom att lämna en kommentar.

Det här innebär även att vi nästa månad åter kommer se ”270degrees” då denna automatiskt åternomineras, men just den cachen sjunger då på sista versen (tredje och sista månaden i rad på listan), och vinner den inte nästa gång stryks den helt från omröstningen.

Nu är det även dags att komma med förslag på ytterligare framtida nomineringar! Ni har fram till slutet av månaden på er. Lämna helt enkelt en kommentar till det här inlägget, eller mejla mig, med en länk till cachen ni vill ska nomineras och en kort förklaring till varför ni tycker just den cachen förtjänar att bli ”Månadens Cache”. Reglerna för nominering hittar ni här.

Slutligen vill jag säga tack till alla som röstade, och grattis till McB och cachen ”Identity – The Beginning” 😀

Annonser

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer. I run a podcast — The TLI Podcast, check it out on Itunes — and write on "The Longform Interviewer", www.thelongforminterviewer.com.
Det här inlägget postades i Cacher, Tävlingar & Lekar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s