Nyheter: Guide, test och cachetyper

Oj, nu har jag varit riktigt flitig!

Nu har jag gått igenom sidorna under rubriken Resurser ovan och fixat till en del detaljer. Men vad mer intressant är att jag även lagt till inte mindre än tre nya sidor!

  • Cachetyper – Äntligen finns den gamla goda listan över cachetyper (traditionals, multi, etc.), deras ikoner och vad de innebär även på svenska!
  • Guide: Arrangera ett event – Denna guide innehåller information och tips för den som är sugen på att starta ett event.
  • Test: Vilken typ av geocachare är du? – Detta test, som jag la ut på bloggen för ett tag sedan, har uppdaterats och fått en helt egen sida. En ny kategori har skapats (naturälskaren) och tre nya frågor har lagts till.

Dessutom har det på sidan Länkar lagts till en ny länk: butiken Geocachen.se.

Tyvärr har några sidor även fått lämna oss. Detta gäller events-sidan (som listade events men som inte hölls uppdaterad), Månadens Cache (som i och med att vi lämnar Kungsbacka-fokus inte längre kommer att vara relevant) samt Cacher i Kungsbacka och Göteborg (som inte heller den hölls uppdaterad).

Gällande Resurs-sidan finns fortfarande en del ytterligare material som jag förhoppningsvis kommer att lägga upp, bland annat en historik över geocaching och en guide till användingen av HTML på cachesidor.

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i GeoBloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s