GPS på Kulturkalaset i Göteborg

Den 11. till 16. augusti är det dags för Kulturkalaset i Göteborg. Massor av händelser runt om i stan! Och i år är GPS:er inblandade i en aktivitet där det lottas ut presentkort på 500 kronor 😀

”Använd din GPS på Kulturkalaset och navigera dig genom festplatserna. Låt ledtrådarna visa dig vägen på en spännande upptäcktsfärd fram till fina priser.

Runt om på kalasområdet har ett antal skattgömmor satts upp. När du hittar fram till en sådan skattgömma finns en bokstav att lägga på minnet samt en koordinat och en ledtråd om hur du tar dig vidare till nästa gömma. När du samlat in alla bokstäver bildar dessa ett ord som blir svaret.

För att delta i aktiviteten behöver du en GPS där du kan mata in koordinater. Du anmäler ditt deltagande i Kulturkalasets informationstält i Bältespännarparken. Tävlingen startar klockan 12.00 tisdag – lördag med inlämning senast 19.00. På söndagen pågår aktiviteten mellan 12.00-15.00. Varje dag lottas en vinnare bland dem som lämnat in rätt svar. Vinnare får ett presentkort på 500:- från Göteborgs Restaurangförening.”

För mer information kan man besöka Kulturkalasets hemsida, eller den här sidan som handlar specifikt om GPS-jakten.

Annonser

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer. I run a podcast — The TLI Podcast, check it out on Itunes — and write on "The Longform Interviewer", www.thelongforminterviewer.com.
Det här inlägget postades i Allmänt, Events, Föreningar & webbsidor, Tävlingar & Lekar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s