Nya Geocaching.se

Om en vecka eller två (inget fast datum) kommer förhoppningsvis nya GC.se att dyka upp. Och jag har haft äran av att smygtitta på den nya hemsidan!

Jag kan därmed avslöja att utseendet har fått sig en rejäl uppdatering. Utan att kunna garantera exakt vad som kommer finnas med lär det med den nya layouten vara större fokus på nyheter. Nyhetsinläggen har nämligen fått större utrymme på förstasidan, och teamet bakom sajten ska försöka göra ett bättre jobb med att uppdatera dem. Även jag själv kommer eventuellt vara delaktig på den punkten för att hålla nyhetsinläggen rullande.

Vidare kommer det vara möjligt att se nypublicerade cacher och kommande events, och forumet ska inte längre ha en skiljd inloggningsprocess (är man inloggad på GC.se ska man automatiskt också vara det på forumet). Dessutom har det nämnts att det ska bli lättare att hitta de saker som tidigare varit ”gömda” på GC.se (hemsidan har trots allt en hel del artiklar och guider, som man tyvärr ser allt för lite av), men i ärlighetens namn har jag inte sett någon större skillnad gällande navigationen på den nya sidan.

Jag håller tummarna för att uppdateringen blir av ganska snart, och att sidan visar sig vara bättre än den gamla. Av vad jag sett att dömma är den det, men som sagt, exempelvis navigeringen tycks i skrivandets stund inte vara mycket annorlunda från förr. Håll ögonen öppna!

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Föreningar & webbsidor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya Geocaching.se

  1. Pingback: Nya geocaching.se är nära! « GeoBloggen

  2. Pingback: Ur Arkivet #7 – Juli, Augusti 09 « GeoBloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s