Fumble After Dark 2009

De flesta av er har säkert redan hört och läst om årets Fumble After Dark, FAD, som är Sveriges största – och äldsta årligen återkommande – geocachingevent.

Eventet går i år av stapeln i Göteborg den 31:e oktober, klockan 17:00. Anmälan har redan börjat för länge sedan, och i skrivandets stund har 88 alias visat sitt intresse – allt tyder på att det blir rekord i år, och kanske lyckas vi även med att skapa Sveriges första MEGA event (500 deltagare krävs).

För den som inte känner till FAD är idén, som namnet antyder, att geocacha i mörker – ficklampa är ett måste, och prisutdelning sker först runt midnatt. En eller flera slingor finns utlagda att följa med cacher av varierande slag.

Samtidigt är det möjligt att börja redan tidigare på dagen. Fumble Before Dark är nämligen ett teknikevent som börjar redan klockan 11:00. Det går alltså bra att delta i båda, eller enbart ett, av eventen. FAD är dock fortfarande huvudattraktionen.

Som en som aldrig tidigare varit med på ett FAD-event (missade tyvärr förra hösten) är jag nog inte rätt person att berätta hur fantastiskt det hela är, men vi får helt enkelt lita på alla andra. För fantastiskt lär det vara – det är bara att dyka upp så kan det här bli den största svenska cachinghändelsen någonsin! Årets största lär det i alla fall helt garanterat bli.

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Events. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s