Uppdateringar och utseendeändringar

Lite uppdateringar och ändringar:

Bloggen nere – Bloggen låg nere ett tag i går (torsdag). Det gjorde alla mina WordPress-bloggar, så jag antar att det var WordPress som hade problem. Men nu är allt normalt 😀

Veckans Utmaning – Problemen betydde dock att det inte blev någon Veckans Utmaning i går, vilket i sig redan var ganska sent, så nu blir det ingen alls. Två veckor i rad utan någon utmaning – bättring!

Utseendet – Det snöar här på bloggen nu till jul, och headern/bannern har bytts ut.

Nya inlägg via e-post – Det gick förr att få mejl via e-post om man anmälde sig via en länk i sidpanelen. Det kan man nu också, men systemet är betydligt bättre och mer integrerat i hemsidan. Du hittar en knapp till höger.

Nedtonade sponsorer – De sponsorer bloggen hade under en tävling tidigare i år var garanterade en plats i sidpanelen i minst en månads tid. Nu har det gått betydligt mer än så! Bilderna har därför tagits bort för att lämna plats åt annat, men textlänkar finns kvar.

Ingen betygsättning – Det var tidigare möjligt att betygsätta både inlägg och kommentarer. Det här har nu tagits bort då funktionen sällan användes.

Något nytt på kommande – Det kommer eventuellt att dyka upp en ny typ av återkommande inlägg inom kort. Det här har också att göra med varför sponsorbilderna i sidpanelen fick ge vika – det lämnas plats åt något annat. Vad det blir återstår att se…

Annonser

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer. I run a podcast — The TLI Podcast, check it out on Itunes — and write on "The Longform Interviewer", www.thelongforminterviewer.com.
Det här inlägget postades i GeoBloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s