Nytt material: guider, video, ljud och kreativ caching

Då bloggandet varit aningen slött de senaste veckorna, till följd av arbetet med Geocaching Magasin, ville jag bjuda på lite extra. Därför har det i dag dykt upp en del nyheter, bland annat flera helt nya sidor 😀

  • Kreativ caching – Den nya fliken ”Kreativ Caching”, som du hittar i menyraden ovan, omfattar en rad artiklar om kreativitet och geocaching. Alla är ännu inte publicerade, men redan nu kan du läsa om bland annat tips på kreativa gömmor och kreativitet på nätet.
  • Sökfunktion – Nu kan du enkelt söka efter gamla inlägg. Sökfunktionen finns överst i sidpanelen till höger.
  • Guide: Terrain & Difficulty – Denna guide har legat som utkast länge. Nu har den uppdaterats och publicerats. I den får du tips om hur du betygsätter dina cacher, och du hittar den under fliken ”För nybörjare”.
  • Nya header – Bildcollaget har fått sig en våruppdatering.
  • Videoklipp & bildspel – ”Videoklipp” är en ny flik som har dykt upp. Där hittar du länkar till GeoBloggens gamla ”videoblogg”, bildspel från events, andra svenska YouTube-klipp samt rekommenderade klipp från utlandet.
  • Ljudintro – Den kanske mest udda nyheten är att vissa sidor har fått korta ljudinspelningar som en slags alternativ intro. Klickar du dig runt på sidorna i menyraden ovan på hemsidan kan du i början av en del spela upp ett ljudklipp. Ett exempel är sidan ”För geocachare”.

För övrigt har sidan ”Nerladdningsbart” bytt namn till ”Downloads”. Främst för att downloads är ett kortare ord. Börjar det bli för trång i menyraderna, tycker ni?

Vilka nyheter gillar du mest? Du kan rösta om detta i sidpanelen till höger 😀

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, GeoBloggen, Video. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s