Personliga toppar 2010 + nyårslöften

Det generella cachingåret har redan summerats. Men här är några personliga toppar från min sida, och längre ner mina nyårslöften för 2011 😀

Toppar

Föreläsningar – Jag föreläste under året på Fumble After Dark och för två klasser på John Bauers gymnasium i Karlstad. För ett år sedan hade jag knappt vågat. Framsteg!

Frilans – Frilansade om geocaching för en lokaltidning. Fick underbetalt men är nöjd ändå, då ett personligt mål var att ha frilansat som skribent minst en gång under året.

Geocaching Magasin – Jag vet att jag tjatar om magasinet, men allvarligt, är verkligen stolt över det. Tog så himla lång tid att göra, och min enskilt största bedrift 2010 om jag får säga det själv.

GeoBloggen två år – Har startat ett oräkneligt antal bloggar. Bara två har överlevt lika länge som GeoBloggen. Och även om den ena är uppe i en kvarts miljon besök medan GeoBloggen bara har dyga 60 000 totala träffar är jag riktigt glad att jag hållit mitt eget intresse vid liv – och att ni faktiskt kommer och läser det jag skriver.

Eventet på Hackelboö – En topp för att det var det bästa event jag arrangerat. En fantastisk sommardag på öns västra strand, med båtutflykt och historieberättande som två av aktiviteterna.

”Jag är ingen jävla mugglare” – Den enskilt största händelsen jag alltid kommer att minnas var när en skolkamrat råkade höra mig prata om geocahcing med någon annan. ”Vet du vad det är?” frågade jag henne. ”Jag är ingen jävla mugglare,” svarade hon. Vi sken båda upp i stora leenden.

Nyårslöften

För ett år sedan skrev jag några nyårslöften här på bloggen. Har jag hållit dem?

Att ha tagit totalt 600 cacher – Check. Till stor del tack vare Halmstad Power Trail lyckades jag med detta, och är nu uppe i 768 stycken. Jag sniglar mig framåt sakta men säkert 😉

Att ha placerat ut totalt 75 cacher – Check. 78 stycken. Samtidigt har en del tyvärr blivit tvungna att arkiveras, inte minst bland mina cacher i Finland.

Att ge mig ut och cacha oftare – Njae, var ute mer 2009. Tyvärr. Däremot har det blivit fler events och mer spontancaching i år, trots färre långturer.

Att fortsätta blogga ett år till – Check.

Nya löften för 2011? Jajamen:

  • Att logga min 1000:e cache.
  • Att placera ut min 100:e cache.
  • Att arrangera minst två events.
  • Att publicera en uppföljare till Geocaching Magasin.
  • Att fortsätta blogga ett år till!

Hur lyder dina nyårslöften för cachingåret 2011? 😀

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, GeoBloggen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Personliga toppar 2010 + nyårslöften

  1. Pingback: Geocaching: 2010 « Blaufish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s