Nytt om Geocaching Pocket

De kommande veckorna kommer jag att jobba extra mycket på den kommande boken Geocaching Pocket. Det betyder att det kommer att dyka upp fler förhandstittar på facebooksidan – i dag har det faktiskt redan gjort det, klicka på fliken ”Foton” – och att den utlovade tävlingen kommer att dra igång framöver. Snart är det även dags att visa ett utkast av framsidorna för GC Pocket Komplett respektive GC Pocket Mini.

Tidsplanen för projektet ser ut att hålla. I början av april ska boken vara så gott som klar. Då trycks nämligen ett provex som ska korrläsas i detalj av flera personer. När fel har rättats till och saker har ändrats trycks ett till provex, och om allt är OK då är boken redo att säljas. Pocket Mini har en lägre prioritet än Komplett, men målet är att båda ska vara klara samtidigt. Det kan dock hända att Mini kommer ut några veckor senare.

Så hoppa över på Facebook och följ utvecklingen. Statusuppdateringar publiceras regelbundet, och nya bilder kommer som sagt att dyka upp de kommande veckorna 😀

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Kommersiella cachingprojekt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s