Hall of Fame #1 – Omröstning

Ja, då kör vi igång första omgången av Hall of Fame, projektet där vi röstar fram de främsta cacherna, personerna, projekten och produkterna i geocachingsverige. Du kan redan nu nominera vem eller vad som helst på projektsidan inför framtida omgångar.

Sedan projektet presenterades för några dagar sedan har det dykt upp flera nomineringar. De som möter projektets kriterier hamnar på Bubblarlistan. För varje omgång hålls en omröstning där det går att rösta på de som är med på Bubblarlistan – och vinnaren hamnar så klart på Hall of Fame-listan. Det finns bara en segrare varje omgång, och omröstningen är inte indelad i kategorier.

Priset? Ära, berömmelse och ett blogginlägg i form av till exempel en intervju.

Du kan rösta på hur många av bidragen du vill längre ner. Första omgångens Bubblarlista ser ut såhär:

 • Jasy (person) – Tillsammans med sin bror Gavia har han vunnit Göteborg Stads miljöpris på 10 000 kr för deras årliga CITO-event. Han har även skrivit en bok om geocachingens historia.
 • GC Book (projekt) – Inspirerat av Facebook och skapad av GeoTectives har GC Book blivit en mötesplats för svenska geocachare och ett livligt alternativ till geocaching.se. Folk bloggar, knyter vänkontakter, laddar upp bilder, och mycket mera på hemsidan.
 • Fångarna på Fortet (cache) – Kanske en av Sveriges mest kända och uppskattade cacher. Folk åker till Karlsborg från olika delar av landet för att logga Fångarna på Fortet. Särskilt nu, då platsen snart ska bommas igen och cachen blir ett minne blott.
 • CyberJunkie (person) – Legend inom Geocaching i Svergie, med många år som ensam reviewer. Har även lagt ut många av de tidigaste cacherna i Sverige, där ibland höjdaren ”The Mad Scientist” som numera är arkiverad. [Nominerad av MANLUND]
 • Americana Cache (cache) – Känd för att vara den äldsta cachen i Sverige som har varit aktiv sedan den lades ut. Den har haft en förmåga att överleva trots sin centrala placering i Göteborg. Utlagd av Unequalman när han besökte Göteborg. Tack vare att Gavia adopterade cachen den 30 oktober 2007 så har den chans att leva länge än. [Nominerad av jasy]

Resultatet av omröstningen presenteras om några dagar. Vill du nominera någon annan? Klicka här och fyll i formuläret mitt på sidan.

 

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Hall of Fame. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hall of Fame #1 – Omröstning

 1. Blaufish skriver:

  CJ är ju helt solklar vinnare 🙂

  Noterar att ”Blaufish för att han är Blaufish” nominerad av Blaufish ströx. Oh well, lika bra det, svårt att vinna när CJ är nominerad.

 2. Jozii skriver:

  Haha, men helt klart en rolig nominering 😀

  Själv gillar jag att jag nominerades. Men konstigt, jag kom inte heller med på listan 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s