Hall of Fame #1 – Vinnaren

Då var det dags att offentliggöra vem som är första vinnaren i Hall of Fame. Åtminstone 27 unika geocachare delade ut totalt 52 röster, och vinnaren vann med hela 51,92 procent:

CyberJunkie

Nomineringen löd: Legend inom Geocaching i Svergie, med många år som ensam reviewer. Har även lagt ut många av de tidigaste cacherna i Sverige, där ibland höjdaren ”The Mad Scientist” som numera är arkiverad.

Vi gratulerar såklart CyberJunkie till den ärofyllda vinsten. Jag hoppas även få möjlighet att ställa några frågor till honom och tillägna ett framtida blogginlägg i hans ära, som publiceras inom någon vecka. Har du en fråga du vill ha svar på eller något särskilt du tycker ska vara med i inlägget? Hör av dig!

På andraplats i första omgången av den här tävlingen kom cachen Fångarna på Fortet (26,92%), följt av ytterligare en cache, Americana Cache (9,62%). Cacharen jasy (7,69%) följdes tätt av plattformen GC Book (3,85%).

Utslagslistan

För att de nominerade varje omgång inte ska vara supermånga gäller från och med nu två nya regler: 1) Minst fem röster krävs för att stanna kvar på Bubblarlistan. 2) Man kan bara ”hänga kvar” på Bubblarlistan i tre omgångar i rad. Vid färre än fem röster, eller efter den tredje omgången utan vinst, hamnar man på Utslagslistan.

De utslagna är inte längre med i omröstningarna, men kan åternomineras för att få en ny chans.

Nominera inför omgång #2

Strax efter att inlägget om vinnaren CyberJunkie har publicerats, troligen inom någon vecka, kommer omröstningarna inför del två att dra igång. Du kan göra flera nomineringar fram tills dess via projektsidan.

För övrigt kommer sorteringarna i vem/vad som kommer in på Bubblarlistan att vara lite snällare från och med nu.

Åter igen, grattis CyberJunkie 😀

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Hall of Fame. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s