Berättelser från FAD

Team-CC och Sven Ögren var båda på FAD tidigare under hösten. Jag vet att det är ett tag sedan nu, men här kommer lite ord de har att säga för att återuppleva händelsen:

Team-CC: ”Var helt fantastiskt och välordnat. Vi var ca. 750 deltagare som vandrade runt mellan föredrag, försäljning och luncher.”

Sven: ”Mitt deltagande var lite styckevis och delt då vi anlände lite i sista sekunden. Hade av någon kostig anledning misslyckats med inloggning och föranmälan varför det fördröjde oss ytterligare.”

Team-CC: ”Kl. 17:00 öppnades dörrarna till en stor idrottshall där koordinater lämnades ut för kvällens övningar. 1 timmas väntan i kö. Vi var ute i Floby och cachade i små grupper. Träffade nytt folk och mycket mingel.”

Sven: ”Vi inledde med att från läktarplats och sålunda på lite väl långt avstånd följa Jan Jörnmarks presentation av ett Detroit i förfall. Mycket lättsam framställning men med breda perspektiv. Vi valde sedan att följa en frågestund där två influgna killar från Groundspeek svarade publiken på huvudsakligen tekniska och administrativa frågor.”

Team-CC: ”Man hade delat upp området i sektorer och i varje sådan fanns ett antal cacher bestående av plastbrickor med siffror. Det gällde då att hitta rätt siffror för att komma till finalcachen. Vissa plastbrickor var blanka och då fick man hasta till nästa.”

Båda älskade eventet, och förhoppningsvis kommer vi att se dem igen där nästa år!

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Events, Reseberättelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s