Hall of Fame #2 – Vinnaren

Redan i början av veckan föll avgörandet. Nu är det dags att presentera vinnaren av andra omgången av Hall of Fame officiellt. Det blev även denna gång en geocachare. Vinnaren är:

Bumba.se

Nomineringen löd: En mycket kreativ cachare som alltid bjuder på det lilla extra när han lägger ut gömmor. En nydanare när det gäller att göra mystar och lösningar. Med sitt sansade och humoristiska sätt är han ett föredöme både som geocachare och medmänniska. En mycket bra förebild när det gäller geocaching som fenomen.

Stort grattis till Bumba.se! En vinnarartikel/intervju kommer att publiceras inom en snar framtid. Vi väntar dock fortfarande på inlägget från den förste vinnaren, och de kommer att publiceras i rätt ordning.

På andraplats den här gången kom eventet Fumble After Dark med 28,06% av rösterna, eller totalt 55 stycken. Bo & Elisabeth tog tredjeplatsen med 9,18%.

Utslagslistan

För att automatiskt hänga med från en omgång till en annan krävs minst fem röster. Det går dessutom bara att hänga kvar i tre omgångar i rad.

Endast en nominering slogs ut denna gång: föreningen Geocaching i Sverige, som fick tre röster eller 1,53%.

De utslagna kan dock åternomineras när som helst.

Nominera inför omgång #3

Den tredje omgången kommer först att hållas i januari. Men redan nu kan du nominera personer, cacher, produkter, projekt eller annat som du anser har varit eller är viktiga för svensk geocaching. Du fyller i nomineringsformuläret via projektsidan.

Ännu en gång, stort grattis till Bumba.se 😀

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Hall of Fame. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s