Skriv för Geobloggen

Geobloggen drivs av mig men Jasy och Hallén bidrar med inlägg. Vi skriver ungefär lika ofta – eller snarare sällan. Vill du vara med och hjälpa till?

Med kanske ett inlägg i månaden var har bloggen kunnat leva vidare utan att någon av oss har någon större press på att vi *måste* skriva. Vi skriver när vi har tid och lust, när vi känner oss inspirerade eller snubblar över något vi vill dela med oss av. Men ett inlägg var i månaden är ju ändå ganska lite, och jag skulle vilja göra ett försök att göra hemsidan mer levande igen.

Därför ställer jag nu frågan: vill du vara med och skriva?

Det spelar ingen roll om du har en egen blogg eller inte och jag ställer inga egentliga krav på hur ofta du ska skriva eller vad du ska skriva om. Egna upplevelser, geocaching i allmänhet, recensioner av GPS:er, osv. Det är fritt fram! De enda krav jag ställer är att du kan stava/skriva bra och att inläggen du skriver är relevanta.

Hur fungerar det i praktiken? Du skapar en användare på bloggplatformen WordPress.com om du inte redan har en. Jag lägger till dig som skribent på Geobloggen, vilket ger dig möjlighet att publicera inlägg på bloggen när du vill och redigera dina egna inlägg. De behöver inte godkännas av administratören först.

Är du sugen? Hör av dig! 😀

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i GeoBloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s