Challenge

Hej jag är en av de nya skribenterna och vill bara skriva lite om något som en av de andra skribenterna Birgitta och jag har lagt lite tid på!

Utmaningar innom geocaching. Efter att ha läst en blogg av Ankarcrona där han skrev om en utmaning att under samma dag logga alla svårighetsgrader Challenge #121 – All difficulties in one day kände jag att detta vore en bra utmaning skall vi testa!!

Birgitta och jag planerade en tur mot Jönköping via en myst i Tidaholm. Mysten vi loggade först var våran 5á sen hade jag en plan och några reserv gömmor på de högre nivåerna. Tur var detta då   Bondberget #5  var bland det knasigaste och inte den mest trevliga burken att leta efter… men det hänger ju på denna.. dryga timmen senare var vi inte glada, men vi hade fikat dock ej loggat. Så vi ringde livlina och fick kordinaterna till min reserv som jag tokigt nog inte fått med mig. Denna loggade vi på 2 minuter.  JJK11-11 Pinktown City. Resten av denna utmaningens dag gick galant och massa extra gömmor han vi med. Så som nr 7-8 att logga denna och som första kvinnliga loggarna var vi så stolta när vi vände hemmåt.

Vi har även tagit Challenge #080 You whish you never took that PT att ha en dag med 1 cache loggad en dag med 2 loggade en dag med 3 loggade och så vidare till ditt maxantal / dag. Den fick vi STF på. Med ett max loggande på 29 på en dag. 

Vi har även loggat  Challenge #091 Max 90% Trad  tillsammans.

Jag har även loggat

 Challenge #099 Sällan loggad 

 Challenge #030 Utmaning för 2010(och framåt:)) 

Mera challenge loggningar kommer det att bli för dessa gillar jag.

 

Annons

Om U+L & CO

U är min man Ulf, L är jag Lena och CO är våra barn Cornelia och Olivia 6 år resp. 4 år, väldigt vana geo barn med näsa för plast!
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Challenge

  1. bojip skriver:

    Ja, det här med utmaningar är bara att rekommendera. Ger definitivt en extra krydda på cachingen. Just dagen i jönköping var nästan magisk! Är väl dessutom bäst att erkänna att U+L(Valstad) och jag känner varrann. Jag är starkt skyldig till säkert 800 av hennes loggade gömmor, eller om det nu är så att hon är skyldig till ett stort antal av mina…….

  2. Inga Johansson skriver:

    Challenge cacherna är kul för de innebär ofta en stor prestation. Jag började med den närmaste, Challenge #067 – Logged 10 FTF, i Värnamo. Sedan har jag loggat två i Skåne, Challenge #021 – 1 year since my first log och Challenge #019 – 5 Svenska län. Det kommer säkert att bli fler, men det gäller att ha vägarna förbi. De finns ju inte överallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s