Att gömma en egen geocache

Helt plötsligt är det som att jag ser potentiella gömmor precis överallt! Och inte bara jag – även yngsta dottern såg en perfekt skreva i en klippa när vi var ute i skogen häromdagen. ”Här skulle man kunna gömma en burk, mamma”. Jag höll med.

Idag placerade jag ut min tredje burk. En ganska traditionell och oansenlig sådan egentligen, men jag tycker att platsen är intressant. Sedan finns det de ställen som jag skulle vilja göra intressanta bara för att stället är så perfekt.

Häromdagen var vi ute på en mindre cachingtur i närområdet och stötte på både roliga och mindre roliga gömmor. En del är verkligen så välarbetade (vilket jag skrivit om tidigare så det ska vi inte tjata om igen) och jag blir så inspirerad. Andra är inte lika roliga.

Det roligaste med att äga en cache är, i mina ögon, att få ett mail när någon har loggat den, där det står några rader om vad man tyckte om gömman och stället och kanske lite om hur eller varför man kom dit. Jag blir lika lycklig varje gång någon varit där. Och skulle jag dessutom få favoritpoäng så känns det som en riktig bonus!

Jag har fler ställen på ”G” och lovar att försöka vara lite mer kreativ nästa gång! Här kanske man kan få maken lite mer involverad!?

Om Lotte

Trebarnsmamma, specialistsjuksköterska och doktorand
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att gömma en egen geocache

  1. Att gömma är lika kul som att hitta eller hur! Älskar att läsa mina loggar!

  2. i skriver:

    perfekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s