Powertrail

Man kan tycka vad man vill om powertrail. En sak som är jättebra med dem är att man kan logga många burkar på kort tid och på så sätt bättra på sin statistik. Dessutom lockar det ju besökande cachare till en trakt om det finns många burkar att logga.

Det finns många sådana slingor i vårt land och jag har väl bara loggat ett fåtal sådana gömmor eftersom jag mestadels gillar de gömmorna som vill visa mig en vacker plats, eller något annat sevärt eller intressant.

Men ett av mina bästa cachingminnen är ändå från en sorts powertrail. Det hela är ju helt vad man gör det till både som cachare och som utläggare.

I klyftamonskogarna finns ett antal cacher utlagda (exempelvis KM-C058) och vi loggade en serie i taget och då hade vi med oss våra cyklar. Ett helt fantastiskt sätt att ta sig mellan cacharna.

Att det var november när vi cyklade runt i skogen gjorde inte det hela mindre speciellt. Dessutom var det många av gömmorna som var lite extra. Till och med mycket extra och det är alltid kul. Vi cyklade runt i maklig takt, passade på att fika i en solig glänta

En härlig naturupplevelse fick vi på köpet.

En helt annorlunda upplevelse på det sättet än att hoppa ut och in i bilen var 170 meter som det lätt blir annars när man tar en Powertrail.

Vårt mål var inte att logga en massa cacher, det hinner man inte med utan att använda ficklampa i november men ca 20 stycken blev det och en härlig dag!

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Powertrail

  1. Sven Ögren skriver:

    Visst kan det lätt bli lite mycket jagande efter max antal cacher per dag. Synd att därigenom missa naturupplevelser, plocka svamp och bär etc eller plåta naturen.

  2. Lena Alteg skriver:

    ÅÅ ja de var nog en av mina favoriter oxå våra underbara cykelturer i November inget man kunnat tro vintern innan då vi hade 80 cm vid samma tidpunkt. Härligt vilken luft man andades in åå man blev lite ”hög” på den friska kalla luften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s