Den goda loggen

Jag vet att det har diskuterats mycket i olika forum om den goda loggen. Och visst är det mycket trevligare att läsa lite mer än ett enkelt ”TFTC!”.  Oftast brukar jag skriva några ord, kanske om hur jag hittade cachen, vädret eller varför jag hamnade just där. Hände det något alldeles särskilt är det ju roligt att dela med sig av upplevelsen. Likaså om det är något jag vill berömma eller tycker mindre om . Detta gäller inte bara loggar på cacher utan även på geocoins och travelbugs som jag hittar och tar hand om.

Som jag berättat tidigare skickade jag iväg varsin tb åt mina barn med lite olika önskemål (se inlägg nedan) och bl.a. bad jag om bilder och goda loggar. Nu har jag även skickat iväg en liten fågel som är min egen. Oftast får jag enkla loggar men häromdagen fick jag en alldeles fantastisk log för yngsta dotterns tb ”Amore the Teddy Bear”. Med bilder och små historier berättades det på ett föredömligt sätt om platserna den besökt.  När de slutligen lämnade den var det med en fin hälsning till dottern. Vi kunde relatera till några utav platserna då vi varit i närheten i somras och vi fick en härlig stund tillsammans. Dessutom blir det ju en perfekt geografilektion för barnen!

Jag vill på det här sättet tacka för den fina loggen och uppmuntra alla till att försöka skriva lite extra nästa gång ni loggar. Det behövs inte mycket med som ägare blir man lika glad var gång och som geocachare är det roligt att läsa vad andra har skrivit när man besöker en ny cache.

Annons

Om Lotte

Trebarnsmamma, specialistsjuksköterska och doktorand
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Travelbugs & Geocoin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s