Gillar vi filmburkar eller?

Om man som jag har förmånen att kunna växla mellan att cacha i urskog ena dagen och på gator och torg nästa, så lär man sig snabbt olika varianter på gömmor och burkar. Det finns stunder då jag känner att jag kräks om jag hittar en endaste filmburk eller fågelholk igen, för att inte tala om de platta metallgömmorna som placeras på elskåp…

Sedan finns det tillfällen när man har kämpat med en mystery eller en flerstegsmulti och lite trött börjar närma sig målet som då visar sig vara något av det ovan nämnda. Hur lycklig blir man inte då och är beredd att ta tillbaka allt förklenande man någonsin har sagt om sådana gömmor.

I söndags skulle jag på samma dag logga min 1000:e traditional, 100:e multi och 100:e mystery (unknown), då hade jag bestämt uttalat att det skulle vara minnesvärda cachar som inte skulle vara av kategorin filmburk under parkbänk.

 Fotograf: mbis

Varför har det blivit så, som nybörjare var jag ju lycklig bara jag hittade en cache. Nu valde jag att logga en mystery som heter ”100”, en multi som heter ”Lyrcache” och sist en färsk trad som heter ”Illuminati??”, alla tre låg i olika förorter söder om Stockholm så det blev ingen genuin stadsmiljö och alla tre skiljde sig rejält åt i såväl typ av gömma som burk. När det gällde multin så spelade det in att vi kunde fika på platsen som var full av såväl kultur, som historia och minnen för oss.

Nu ska jag också berätta att dagen innan jag skulle logga 1000 + 100 + 100 så gav jag en favoritpoäng till en filmburk – cachen heter ”Filmburk kära filmburk – TUC” och var väldigt rolig och kreativ trots typen av burk. Visst spelade det in att det var min första FTF i oktober, men satzumas som har lagt ut den, har lagt ut flera kreativa cachar så det var inte konstigt att jag gillade en filmburk, denna gång.

Annons
Detta inlägg publicerades i Bilder, Cacher och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s