På stritan i Göteborg

När jag berättade om hur det varit på mitt första MEGA-event så nämnde jag ju att jag skulle berätta om min första kväll i Göteborg även för dem som inte är vän med mig på FaceBook, för vännerna är ju detta en repris vilket jag ber om ursäkt för.

Detta är alltså vad jag skrev på hotellrummet någon timme efter upplevelsen och jag vet också numera att jag befann mig nära prostitutionskvarteren, vilket kan förklara en del.

Göteborg är en trevlig stad (ha ha) där en anständig medelålders geocachande kvinna blir uppraggad av en desperat ca 30-åring som strax efter 23.00 inser att tåget håller på att gå för kvällen och chansar på att ta vad som helst.
Som en hund följde han efter mig från Feskekörka och på flera ställen. Det gick knappt att höra vad han sa mer än att han ville att jag skulle följa med honom hem.
Jag försökte ignorera hans fråga om vad jag hette för det är aldrig någon som fattar vad jag heter i alla fall. När han tjatat minst 30 ggr sa jag mitt andranamn som ju är aningen lättare att höra.
Till slut fick jag förklara för honom att jag nog hade kunnat vara hans morsa, där någonstans hajade han och började gråta och sen kräktes han. När jag klappade honom lite deltagande, gav honom ett par pappersnäsdukar att torka sig med och såg till att han hamnade i en taxi hem så sa han – ”du har rätt att du hade kunnat vara min morsa, för så här snälla saker gör bara morsor”.
Så kul har jag haft ikväll, men två cachar kunde jag logga innan killen dök upp.
Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s