Bistert och kallt ute

Kombinera vädret med mycket att göra både på jobb och hemma (det är faktiskt snart jul!) och mina loggar lyser med sin frånvaro. Jag och Cavalier King Charles Spanieln ”Dora Utforskaren”, som sedan ett tag tillbaka har blivit uppgraderad till en äkta, loggbar geodog, var däremot med på ett event 12-12-12 12:12:12. Ett snabbt lunchevent innan barn skulle skjutsas till Luciarepetitioner.

Så vad gör jag då, när jag inte är ute och letar burkar? Ja förutom att jag jobbar och har en familj vill säga. Jo, jag ”tanke-cachar”. Bara fantasin sätter gränser. Jag har fortfarande inte kommit in i myst-lösandets tänk utan gör istället en geografisk resa i mitt inre. I vår ska jag bl.a. besöka tre städer i tre andra länder. Jag har ingen aning om tillfälle kommer att ges till geocaching, men jag måste ju försöka få till åtminstone EN logg per land. Så då sitter jag redan nu och funderar ut vilken det skulle kunna vara och samtidigt hittar jag stället som jag känner att jag måste försöka besöka när jag är där. En annan ”tanke-cache” är ställen jag skulle VILJA åka till eller cacher som andra rekommenderar men som ligger allt för långt borta just nu.

Annars kan man ju alltid följa sina travelbugs! Mina barn fick ju varsin efter tips här i bloggen. De lades ner i samma cache samtidigt och hade samma utgångspunkt. Detta var i juli. Nu har den ena haft en tur genom Östergötland, Sörmland, Kalmar, Gotland runt(!) och har hamnat i Taberg utanför Jönköping! Nummer två har tyvärr fastnat hos en cachare i Danmark. Jag har försökt kontakta henne men har inte fått något svar. Den tredje är nog den som har haft ”roligast”. Den har åkt runt i Östergötland, Sörmland, Småland, Öland för att hamna i Tyskland. Vi har fått flera bilder och små berättelser från färden och den har även besökt flera event.

Annars hade vi ju rätt roligt härom veckan när vi tog ”Den vise indianen”, Vallafrun och jag, men det är ju en historia som redan har berättats 🙂

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Geocache-år!

Snöiga hälsningar

Lotte A och Dora Utforskaren 🙂

Dora i snön

Annons

Om Lotte

Trebarnsmamma, specialistsjuksköterska och doktorand
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Travelbugs & Geocoin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s