Den uteblivna årskrönikan.

Kära läsare!

Det har börjat ett nytt år och fram till nyss så brakade det in”Gott Nytt År” på sociala medier och andra ställen vi frekventerar, så till den milda grad att vi nästan stängde alla sinnen till sist. Nu känns det säkrare att krypa fram under den snötäckta stenen, skaka snön ur skorna och se både framåt och bakåt.
Här funderades det länge på nån sorts nyårskrönika, eller kavalkad över det gångna året, kryddad med allehanda bilder och trevligheter. Jag har suttit och filat på råmaterialet, klippt och klistrat, formulerat och omformulerat och bestämde mig till sist för att refusera hela skiten. Självkritiken fick vinna den här gången…
Men under det arbetet så har ju hela tiden tankarna gått när vi diskuterat våra upplevelser och allt blev en himla röra. Ur den röran har det i alla fall utkristalliserat sig några tankar som alla mynnar i slutsatsen att vi hade en sjuhelvetes tur den där dagen då vi beslöt oss för att gå ut i stadsskogen nära vårt hus och tillsammans leta reda på GC273HH – Uppsalas största gran. Det var första steget på en fantastisk resa och det bästa är att den ser ut att fortsätta. I skrivande stund har vi 13 dagar kvar tills vi gjort 366 dagar i rad med minst en om dan, tror jag får anledning att återkomma till det också…
Ett litet visdomsord är alltid bra att skicka med läsarna på vägen och jag drar mig direkt till minnes ett som min Far ofta sagt. Han brukade säga ”VAFAN GÖR DU INNE PÅ MUGGEN HELA TIDEN?! SÄTT FART NU, UT MED DIG NÅN GÅNG!!”

Så, från oss alla, till er alla;

Royal Frodemos önskar en god fortsättning på det nya året!

Till alla er som lägger ut gömmor: Tack för att ni lägger ut gömmor som vi, efter vår bästa förmåga, kan logga och se nya och intressanta platser.

Till alla er som letar, hittar och loggar våra gömmor: Tack för att ni tar er tid att leta, hitta och logga våra gömmor och tack för alla, säger: ALLA, loggar ni skrivit.

Tack för alla reaktioner på loggar och bloggar (kom ihåg att en hel del av dom gjort dj-vligt ont att skriva 😉 ).

Till alla er som gnällt, varit griniga och otrevliga: Tack för att ni gnällt, varit griniga och otrevliga. Det har gjort det lättare för oss att höja blicken, begrunda grunden, klia oss i huvudet och rapa.

Puss på er, cachingsverige, ta det försiktigt därute! Vi hoppas det kommande året ger oss möjlighet att träffa många av er ute i den storsvenska natur, eller hela vida värld, som oss omger. Vi syns och hörs!

IMG_20120924_164259

Vad hittar vi på andra sidan floden?

PS! Ingen cachare kom till skada under skrivandet av detta inlägg… DS!

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den uteblivna årskrönikan.

  1. vallafrun skriver:

    Ja du Peter, du är förlåten för Bomber & Granater 2 – speciellt efter ett sånt visdomsord.
    God fortsättning till hela familjen Frodemo önskas också och man inser ju mer och mer att det är tur att du har en hustru som håller ordning på dig.

  2. Lotte skriver:

    Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s