Barn och geocaching

Jag sitter precis och hjälper min dotter, som blir 8 år i april, med att logga alla cacher hon varit med på. Det blir en riktigt rolig resa med många minnen då jag går igenom alla mina cacher (nåja jag har ju ”bara” 214 än så länge) för att se vilka jag har noterat att hon har varit med på. Och visst är hon värd ett eget konto! Mer än en gång har jag nämnt vilken tur jag har att ha henne med mig. Ett barn är ett riktigt bra geocache-attribut, och ni som inte har sådana själva borde genast lära upp syskonbarnen, grannungarna eller andra lämpliga för ändamålet. Man kan använda dem till att peta in fingrar i smala springor, krypa in i trånga utrymmen, under broar och bänkar, slänga dem över murar, lyfta dem till högre höjder… ja det är bara fantasin som sätter gränser 😉 Hon har även varit med på flera event och har alltid varit välkommen, något som gjort mig mer än vänligt inställd till geocachandet som hobby. Det är verkligen en hobby för ALLA!

Nu när jag är klar med hennes loggande så  inser jag att ungen har tagit 94 cacher och då har jag bara tagit med de där hon verkligen har varit med. Att sitta kvar i bilen när mamma springer ut gills inte!

Snart har hon 100-cache-jubileum!

Isabelle cachar

Annons

Om Lotte

Trebarnsmamma, specialistsjuksköterska och doktorand
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Barn och geocaching

 1. Inga Johansson skriver:

  Stort grattis till dottern, en fullfjädrad geocachare vid 8 års ålder! Var ute med mina barn idag, men de är lite äldre, 22 och 26. Det var grabbarna som hittade de flesta gömmorna på dagens runda. Det är tur vi har våra barn.

 2. royalfrodemos skriver:

  Kul är det när barnen vill hänga med mamma o pappa på äventyren.
  Vår dotter har flera gånger funkat som vårt ”hemliga vapen” och plockat burkar, som vi gått bet på, fort och lätt 🙂
  Lycka till!

 3. Pingback: Inlägg på geobloggen « Lottes blogg

 4. Valstad skriver:

  Här i våran familj gillar barnen att följa med på skattjakt och om man är ute med morfar CUR1 så får man skattgodis när man hittar en ( gäller vem som en finner själva burken alla får en godis ) detta kommer från traditionen med liftgodis jag alltid fick som barn när vi åkte lift på skidsemestern. / U+L Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s