Logga och bifoga bilder.

Har nu varit på ännu en runda med min trogne ”Birgitta” bojip denna gång till Jönköping för lite konst och Second Try gömmor och självklart en massa till.

Idag denna något mulna… eller vem lurar jag denna väldigt mulna dag, men utan regn! tack för det, har vi loggat 23 burkar. Vi har planerat väldigt sporadiskt och mest kastat fram förslag till varandra på Pm. Men det slutade med att vi kom hem fulla med massa energi och var så nöjda och ändå blev inget riktigt som vi tänkt. Men vi njuter av att få ha våra dagar i geocachingens tecken tillsammans, då vi verkligen delar uppfattningen om hur vi vill geocacha, vi har samma mål och samma förutsättningar och gillar samma sorts gömmor.

Nå, nu när man kommer hem skall man ju logga, behöver ju inte vara samma dag men ofta blir det så eller så blir det nästa dag. Nu när jag loggat så inser jag att det är inte många som bifogar eller loggar med bild! Så SYND för det är ju väldigt roligt, måste ju inte vara avslöjande eller just på ”burken” men på omgivningar eller på något man sett på vägen dit eller där ifrån. Jag gillar att få loggar med bild eller bilder och då menar jag inte fotologgar! Jag försöker att lägga till en bild när jag loggar om jag kommit ihåg att ta en utan att den avslöjar förmycket. Jag hoppas och tror att CO gillar det på samma vis som jag gillar det när jag är CO.

Hur gör ni?  loggar ni med bild, hur ofta och varför i så fall, eller varför inte? Är det lathet, eller vill man inte spoila gömman.

Tycker ni om att få loggar med bilder? och om ni gör det och sen själva inte loggar med bilder …..varför inte?

Jag uppmanar till lite färgglada loggar men goabilder från hela caching Sverige!! Men bara för det glöm inte att skriva något mer än TFTC i loggen!!

Stora GEO kramar från U+L // Lena

Några loggbilder från idag

Image

Image

Image

Annons

Om U+L & CO

U är min man Ulf, L är jag Lena och CO är våra barn Cornelia och Olivia 6 år resp. 4 år, väldigt vana geo barn med näsa för plast!
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Logga och bifoga bilder.

 1. Arne Johansson skriver:

  Så himla bra
  Jag vill gärna skicka up bilder till loggen men som sagt ibland händer det att jag glömmer ta bilder och jättegärna vill jag ha bilder från området på mina gömmor. Även att det kan bli många som är med samma motiv så gör inte det, oftast är det väl vid olika årstider.

  OCH endast TFTC gillar jag inte – känns nästan som att jag vill radera dessa loggar som skrivits på mina gömmmor.

  Arne, ddala

 2. Lotte skriver:

  Jag tar gärna med en bild i min logg. Har fått någon enstaka sjlv, och det är ju så mycket orligare! Även när det gäller travelbugs, jag tar gärna ett kort på tb´n i miljön runt cachen och bifogar i loggen. Senast fick en känguru från Australien leka lite i snön på en bild :). Som Arne skriver ovanför är det ju också roligt att se olika årstider.
  Jönköping är jag i lite då och då, men har inte tagit många cacher där tyvärr. Blev lite nyfiken på Rådhuset, det är ju centralt och bra, måste spana in den nästa gång. Försökte ta Torparondellen på julaftonskvällen men det var alldeles för mycket snö och is.

 3. Lotte skriver:

  hmmm snabbt skrivet… själv och roligare ska det stå så klart 🙂

 4. Valstad skriver:

  Ja visst r det roligare, att flja rstider och ven som du skrev Lotte att frja TBs p kort. Hoppas att detta sprider sig och att vi ser fler foton bifogade till bra loggar i fortsttningen.

  Fortstt grna svara p inlgget ni andra ox s vi fr se vad ni tycker. // Lena

 5. crapmaster skriver:

  Jag brukar alltid ha med mig digitalkamera (eller telefon med bra kamera) och försöker leta upp något kul/intressant motiv i närheten eller på väg till gömman. Ibland blir det ”bara” en ”årstidsbild” av omgivningen som kan bli kul om fler tar liknande bilder att se årstidsskiftningarna.

  Såklart inga foton som direkt avslöjar burkens placering. Spoilers får CO själv stå för.
  Fast jag brukar ta bild av placeringen för egna arkivet ifall man får för sig att återvända och inte orkar leta. 🙂

  Sen är det ju en extra bonus att man kan få fina medaljer i BadgeGen om man är statistiknörd som mig. 🙂

 6. bojip skriver:

  Det är jättekul med bilder till loggarna!
  Och ja Lena, jag älskar verkligen oxå våra energigivande geoturer ihop! Jag tar ju mycket kort på våra rundor men de hamnar tyvärr sällan i loggen mest pga att det tar sådan evinnerlig tid att ladda upp bilden på loggen. Dåligt bredband kanske, jag vet inte. Men det blir ofta ett blogginslag med bilder om turen som helhet och jag länkar ibland den till loggen i stället.
  Inte lika bra kanske men när datorn är seg så…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s