Fyndigt SWAG

Skapa personliga bytesföremål och överraska efterkommande besökare med din personliga stil och snygga grejer du lämnar efter dig. SWAG (Stuff We All Get) kan vara mer än bara plastföremål och utländska mynt. Vill du läsa mer om SWAG och reglerna som gäller kring bytesföremål? Kolla in detta blogginlägg.

Magnetiska glaskulor (tips från Brighthub.com) – En enkel idé som är lätt att göra personlig. Ta en sådan där glaskula med platt baksida som man ofta hittar i vaser och hemdekorationer. Klistra fast en liten bild på baksidan, gärna en som är relaterad till geocaching. Klistra sedan fast en magnet. Och vips har du en tjusig liten magnetkula. Bilden blir snygg genom det färgade och rundade glaset.

Personliga visitkortVisitkort är billiga att beställa på nätet (googla, annars rekommenderas Vistaprint.se). Varför inte ange din titel som ”Legitimerad geocachare” eller något dylikt? Du kan både ange ditt riktiga namn och cachingalias, och en personlig bild av dig själv.

Vill du bli ännu mer personlig kan du skapa egna visitkort för hand. Det går självklart att göra på många sätt, men satsa på lite styvare kartong och klipp ut flera kort i lagom liten storlek. Sedan kan du rita, skriva, klippa och klistra bäst du vill.

CITO-kit – En microburk med en plastpåse i. På burken skriver du ”CITO-kit” och uppmuntrar den som hittar burken att plocka skräp under resten av cachingturen. Burken kan senare bli till en ny gömma!

Batterier – Kanske inte det mest fyndiga alternativet, men helt klart ett av de mer praktiska! För vilken geocachare vill inte hitta ett par extra batterier ute i skogen?

Annons