Kreativitet på nätet

Det går att göra massor av skoj med geocaching framför datorn, utan att ens sätta foten utomhus. Vad sägs till exempel om följande?

Bloggar – Svenska geocachare som bloggar finns det gott om, och har man inget emot engelska finns ännu fler hemsidor att spana in! På länksidan hittar du en lång lista över svenska cachingsidor. Vill du själv dela med dig av dina cachingäventyr, bilder och annat rekommenderas WordPress.com eller blogg.se.

Podcasts – Podcasts, det vill säga längre ljudinspleningar om geocaching, är ett kreativt sätt att stilla sin geocachinghunger. Lyssna på berättelser från fältet, tips & tricks och annan underhållning. Amerikanska Podcacher rekommenderas. På svenska finns inte många alternativ annat än burkjakt.se, som dock inte längre är aktivt.

Coinsamlare – Är du en samlare? Samla på geocoins! De finns i en oändlig mängd former och färger, Artist Editions, små och stora upplagor, osv. Att samla på geocoins är geocacharens motsvarighet till frimärken. Läs till exempel denna intervju med en coinsamlare.

Cachingmagasin – Det finns magasin och tidningar om geocaching, främst på nätet men även i pappersform. Spana till exempel in FTF Geocacher, som är en prenumerationstidning, och The Online Geocacher, en hemsida där du kan publicera dina egna berättelser och äventyr. Och såklart GeoBloggens eget Geocaching Magasin.

Har du förslag på fler kreativa hemsidor och saker att göra på nätet? Hör av dig 😀

Annons