De tre sista skribenterna: Lotte A, Mabzor & Vallafrun

Då var de på plats! Vår skribentstyrka är nu komplett med hela tio skribenter. Mabzor, Vallafrun och Lotte A är de tre nya – och sista – tillskotten. Välkomna 😀

Mabzor

Mabzor

Andreas “mabzor” Andersson, Norrköping – Mabzor loggade sin 100 cache strax innan han blev skribent på Geobloggen och är därmed en av de karriärmässigt yngsta. Han cachar gärna tillsammans med sin sambo, och säger att om hon inte vill så ringer han geopolaren, som hoppar på i vått och torrt. Mabzor introducerades i geocaching av en gammal kollega och var snart biten av “sporten”. Han blev medlem på geocaching.com den 3/8, 2010.

Vallafrun

Vallafrun

Rosine “Vallafrun” Sandberg, Stockholm– Vallafrun tycker att promenader suger om man inte har ett mål. Och hon tycker inte att det är vägen dit som är mödan värd: det är bara målet som gäller! Hon började cacha så sent som i mars 2012, men var tidigt med i projekt som att logga en cache varje dag, en cache i samtliga av Stockholms läns kommuner, med mera. Hon hann på väldigt kort tid logga över 500 cacher och har placerat ut några egna. Mysterycacher har hon dock ännu inte lärt sig att förstå, säger hon. Motion och nya bekantskaper motiverar henne.

Lotte A

Lotte A

Charlotte “Lotte A” Angelhoff – Vår sista skribent tänker bjuda på enkla, lättlästa inlägg om sina egna äventyr. Hon läste om geocaching i en tidning 2009 men köpte först sin första GPS två år senare. Familjen, bestående av make, tre barn och hund, följer ibland med och det är då det blir som roligast, tycker Lotte A. Hon säger att yngsta dottern har blivit en fena på att hitta gömmor. Vi lär antagligen se en del av familjen i Lotte A’s inlägg.

Du hittar som vanligt alla skribenter på sidan Om skribenterna.

Annons

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i GeoBloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s