Ibland är det underligt…

IMG_20130116_193912

Ett minne blott

Kära läsare!

Som rubriken säger så känns det märkligt från tid till annan. Här har vi kört som galningar under drygt ett år av intensitet och haft makalöst roligt hela tiden. Vi har smitt planer för framtiden och själv har jag sett fram emot att skapa lite roliga cacher, eller rättare sagt, en attans massa gömmor för att skapa ett riktigt ”allaktivitetscenter” där det ska finnas nåt för, i princip, alla cache-letare, inklusive wherigo och hög terräng. Det har mot slutet bara varit en kamp mot klockan och den eländiga vintern (som det blev till sist).

Nu är våren över oss med obeveklig styrka och man lever upp så det bara visslar om det…
Men, nåt har inte riktigt blivit som tänkt. Det avstannade lite med det mesta helt plötsligt. Käraste Makan har hoppat på ett lagom ambitiöst projekt som hon/vi hoppas ska mynna ut i En Svensk Klassiker, eller åtminstone en ”Mean, Lean Fighting Machine” och välbefinnande. Själv drabbades jag av en högst oväntad insikt rätt vad det var; Fy satan, vad jag blivit CACHE-LESS! Bara sådär.  Det trodde man ju inte…

IMG_20121125_144445

Hälsning på Mos Lilla Röda från kär kollega

Det blev nästan en slags panik i skallen när den insikten kom så jag blev tvungen att verkligen tänka efter, före, om och rätt. Cache-less kanske var ett lite väl kraftigt uttryck, det finns ju en vardag också och den profana världen kan ju ibland säkert få alla i vår mystiska kult att kantra över på andra saker då och då.
Det blev färre och färre loggar och den längsta perioden uta logg utökades från 8 till 20 dagar.  Åkte iväg på ett event med trevliga typer härifrån Upsala och det var precis så kul som det brukar vara. En heldag i fantastiskt väder, lång härlig promenad, träffa sköna typer och hitta fantastiskt snygga cacher och ändå ville det sig inte att komma i mål helt. Har inte ens loggat alla cahcer än (abbans slöfock!!).
Men det skojiga i allt elände är ändå att vi ofta pratat caching hemma och det fanns fortfarande en liten längtan långt där bak i ödleskallen.

REP-ETERA!!

REP-ETERA!!

Nu har det börjat röra på sig igen och efter en synnerligen trevlig eftermiddag tillsammans med goda vännen yxza på en klippvägg nära hemmet så kändes det som en hyfsad vändpunkt. Precis lika kul som förut, självklart, men nu fanns liksom viljan kvar att fortsätta. Gillas!
Idag blev det en liten tur i omgivningarna för att fixa lite surdegar vad det gäller underhåll och det var minsann bra för samvetet.
Får väl se om det räcker för att komma igång med de gamla planerna, eller åtminstone delar av dem. Liite bök och meck är det att komma åt en verkstad för att åstadkomma kreativa gömmor, men hyresgästföreningen får nog besök av mig/oss snart igen.

Sedärja, en rapport från den bistra verkligheten. Inte mycket till flabb idag, inte, men lite återvunnen glädje och hopp inför framtiden. 😀
Ha nu allesammans en fortsatt härlig vår med många fina fynd och kanske vi ses ute i geografin.

Tack för idag, cachingsverige, ta det försiktigt därute!

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s