Geocaching Pocketbok

Geocaching magasin får en uppföljare. Dock inte i magasinform denna gång, utan som en pocketbok. Idén är dock densamma: det bästa materialet från GeoBloggen, tryckt i pappersformat. Snyggt och färgrikt redigerat, och helt på svenska 😀

Jag har utnyttjat julledigheten till att börja detta projekt genom att leta reda på de blogginlägg jag vill använda. Inget av det som är med i magasinet kommer att vara med i boken – allt är nytt, saker som skrivits efter att magasinet kom ut i våras.

Och några sidor är faktiskt redan klara. Därför bjuder jag här på två uppslag ur den kommande boken. Klicka på länken för att öppna PDF-filen. (Sidorna är inte klara, så bry dig inte om ofullständiga adresser eller en massa ”X” istället för siffror.)

Geocaching Pocket Utdrag

Förslag och feedback mottages såklart gärna. Hur kan den nya boken förbättras i förhållande till magasinet? Vilket material ska jag ta med? Och vad ska boken heta?

God jul i efterskott förresten – det blev aldrig att jag önskade er läsare det på julafton 😀

Om Johan Dahlberg

Former journalist, avid traveler and hobby photographer.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, GeoBloggen, Kommersiella cachingprojekt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Geocaching Pocketbok

  1. mathog skriver:

    Det blir bra. Kan man köpa Magazinet på någon geoshop?

  2. Jozii skriver:

    Magasinet säljs – och kommer fortsätta säljas – hos Lulu.com (http://www.lulu.com/product/paperback/geocaching-magasin/11031423), men det går även att beställa direkt via mig (geobloggen@gmail.com).

    Du gav mig för övrigt just en idé. Har några tryckta ex av magasinet kvar efter att ha sålt på events, kanske någon geoshop som vill få dem sålda åt mig 😀 Det ska jag kolla upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s